2012. május 28., hétfő

Gyűjtés a Szegedi Koraszülött Mentő javára


Mióta anya lettem, minden alkalommal ha szirénával száguldó gyermek vagy koraszülött mentőt látok, összeszorul a szívem, megáll az idő néhány percre, és párás szemmel rebegek hálát a Sorsomnak, hogy egészséges gyermekkel ajándékozott meg.  


Mától elindul a 2. online gyűjtés a Szegedi Koraszülött Mentő javára, melyhez idén én is csatlakoztam. A tavalyi gyűjtésben 18 blog és 2 magánszemély vett részt, melynek eredményeként 161 000 Ft érkezett az Alapítvány számlájára. Szívből remélem idén is sikeresen zárul majd a kezdeményezés. 


A gyűjtés ideje:
2012. május 28. 8 órától  - június 1. 24 óráig
Licitálni az általam felajánlott tételekre a bejegyzés után megjegyzésben lehet. A megjegyzésben kérlek add meg a neved és a felajánlott összeget. A felajánlott tételt a legmagasabb licitet adó viheti majd el. 

Felajánlásaim:

1. Bonbonválogatás 21 db (A blogon szereplő, Általad választott 3-fajta bonbonból)

 Kikiáltási ár: 3.000,- Ft

2. Bonbonkészítő kurzus (töltött bonbont és csokinyalókát készítünk közösen egyeztetett időpontban, amit aztán hazavihetsz)

Kikiáltási ár: 10.000,- Ft

Ha régóta szeretnél már megtanulni bonbont készíteni vagy személyre szabott bonbonválogatásra vágysz, itt az alkalom. Mindeközben egy jó ügyre áldozol. Szeretettel várjuk a liciteket!

A kezdeményezéshez 31 blog csatlakozott. A többiek által felajánlott tárgyak gyűjtőoldalát ITT találod!


10 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...