Régóta szerettem volna már ibolyából likőrt készíteni, de sajnos tavasszal lecsúsztam róla. Friss ibolyát nyilván most sem sikerült szereznem, így hát egy nagyon egyszerű ötlethez folyamodtam. 1 dl vodkához 2 ek ibolyaszörpöt kevertem. Csini üvegbe öltöztettem és most Karácsonyig pihentetem. Az illata már most csodás:)
SusuDrága, Neked készült, hogy bármikor beleszippanthass/kóstolhass mikor Rád tör kedvenc évszakod hiánya:)
Gyönyörű - ez volt az első, ami eszembe jutott! :)
VálaszTörlésHúúú, de nagyon-nagyon gyönyörű, finom, illatos, tavaszias lehet. Maga a palackba zárt tavasz.
VálaszTörlésEz fantasztikus ötlet! és ez a szín....
VálaszTörlésEz nagyon szuper, ki kell próbálnom! Már csak az a kérdés, honnan szerezzek ibolyaszörpöt. Egy kis segítséget kérnék! :-)
VálaszTörlésVivi! Micsoda színe van, gyönyörű. És a tetején ott csücsül az a finom kandírozott ibolya. :)))
VálaszTörlésKöszi:)) az az igazság, hogy a szín az életben sokkal szebb, ugyanis lila, nem kék. De bárhogy fotóztam, bárhogy utómunkáztam ez kék maradt:( Itt vannak a korlátaim:)
VálaszTörlésRozmaring!
Háát ha nem készítettél tavasszal, akkor a Culinarisban vehetsz... ;)
Nem állítanám, hogy nem irigyelem Susudrágát!
VálaszTörlésKedves Vianne!
VálaszTörlésÉrdeklődni szeretnék, hogy meddig áll el likőr? Köszi és sok sikert a továbbiakban :)
Igazàbòl nem tudom, pár hònapig biztosan. A hűtőt javasolnàm a tàrolásra.
VálaszTörlés