2011. december 7., szerda

Ibolyalikőr - Tavaszt ajándékba:)


Régóta szerettem volna már ibolyából likőrt készíteni, de sajnos tavasszal lecsúsztam róla. Friss ibolyát nyilván most sem sikerült szereznem, így hát egy nagyon egyszerű ötlethez folyamodtam. 1 dl vodkához 2 ek ibolyaszörpöt kevertem. Csini üvegbe öltöztettem és most Karácsonyig pihentetem. Az illata már most csodás:)
SusuDrága, Neked készült, hogy bármikor beleszippanthass/kóstolhass mikor Rád tör kedvenc évszakod hiánya:) 






9 megjegyzés:

  1. Gyönyörű - ez volt az első, ami eszembe jutott! :)

    VálaszTörlés
  2. Húúú, de nagyon-nagyon gyönyörű, finom, illatos, tavaszias lehet. Maga a palackba zárt tavasz.

    VálaszTörlés
  3. Ez fantasztikus ötlet! és ez a szín....

    VálaszTörlés
  4. Ez nagyon szuper, ki kell próbálnom! Már csak az a kérdés, honnan szerezzek ibolyaszörpöt. Egy kis segítséget kérnék! :-)

    VálaszTörlés
  5. Vivi! Micsoda színe van, gyönyörű. És a tetején ott csücsül az a finom kandírozott ibolya. :)))

    VálaszTörlés
  6. Köszi:)) az az igazság, hogy a szín az életben sokkal szebb, ugyanis lila, nem kék. De bárhogy fotóztam, bárhogy utómunkáztam ez kék maradt:( Itt vannak a korlátaim:)

    Rozmaring!
    Háát ha nem készítettél tavasszal, akkor a Culinarisban vehetsz... ;)

    VálaszTörlés
  7. Nem állítanám, hogy nem irigyelem Susudrágát!

    VálaszTörlés
  8. Kedves Vianne!

    Érdeklődni szeretnék, hogy meddig áll el likőr? Köszi és sok sikert a továbbiakban :)

    VálaszTörlés
  9. Igazàbòl nem tudom, pár hònapig biztosan. A hűtőt javasolnàm a tàrolásra.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...