2011. február 16., szerda

UNICEF


A blogon a csokoládéról írok, az ízekről, az élet mindennapi apró örömeiről. De létezik egy másik Világ is. Ahol mindennapos az életben maradásért való küzdelem. A nyomor. A kiszolgáltatottság. Megérint és mélyen felkavar. Szerencsére sokan vannak ezzel így. Ez a bejegyzés erről szól. Egy nagyszerű kezdeményezésről, amiben bárki részt vehet és anyagi áldozatok nélkül segíthet. Esélyt adhat egy kisgyermeknek az Életre.

Több mint 70 éve gyógyítható és megelőzhető a tetanusz okozta fertőzés. Mégis évente közel 60.000 csecsemőt ragad magával a fájdalmas izomgörcsökkel járó halál. Az Unicef 1999 óta 18 országban felszámolta a tetanusz fertőzést, még 40 országban megoldatlan a probléma. Ez közel 170 millió anyát és újszülöttet érint.  

Ha segíteni akarsz csatlakozz a Pampers Magyarország Facebook oldalához. A Pampers minden egyes új tag után eljuttatja egy vakcina árát az UNICEF-hez.

Ha kismama vagy,vásárolj UNICEF logós Pamperst, mert 2011. január és március vége között folytatódik az 1 csomag = 1 védőoltás tetanusz elleni kampány, mely keretén belül a Pampers minden egyes UNICEF logóval ellátott Pampers termék megvásárlása után egy tetanusz elleni vakcina árát juttatja el az UNICEF számára.


A magyar mamák már bizonyították segítőkészségüket, az előző 2 kampány során közel 1 700 000 adag védőoltás gyűlt össze nekünk köszönhetően. Ez közel 600.000 kisgyermek életét jelenti.

Segítsetek, hogy minél több emberhez eljuthasson a kampány híre és like-oljatok egy jó ügy mellett!


2 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...